Her er der mulighed for at Timeshareejere kan bytte/låne indbyrdes.

• Deltage i byttebørs for timeshareejere
  • Læse om dine rettigheder som timeshareejer i dokumentet "ITSO rettigheder"
  • Læse nyhedsbreve

Log ind med din mailadresse og din adgangskode.
Hvis du ikke har din adgangskode, så klik på "glemt kodeord" og indtast den mailadresse du har oplyst til foreningen og klik så på "send email".

Så sender systemet en ny adgangskode til din mailadresse.

Bytte/Låne ønsker
Bytte/låne ønsker sendes til Jeanne Norring via følgende mail: kontakt@clublasanta-timeshareforening.dk

Vejledning:
Det anbefales i første omgang at søge om lejlighedsbytte via Club la Santa's Billundkontor. Hvis dette ikke kan lade sig gøre kan der via opslag på Byttebørsen søges om byttemulighed.

Ved bytte/udlån anbefaler vi at udlejer og lejer udfylder en "Aftale om bytte/leje af lejlighed". Dokument skabelon findes i log-in området under dokumenter

Det anbefales at udlejer videresender mail fra Club la Santa om betaling af ServiceFee til Lejer, således at Lejer selv står for betaling af ServiceFee (husk betaling senest 3 måneder før timeshareugen påbegyndes).

Bemærk at aftalen er en privat aftale mellem Udlejer og Lejer. Hverken Club la Santa eller Foreningen af Timeshareejere på Club la Santa kan drages til ansvar for manglende overholdelse af denne aftale.